Paul

Becks

Na het afronden van zijn studie Commerciële Economie in Utrecht startte Paul in 2007 bij Appelhoven Vastgoed Adviseurs. Begin 2008 maakte Paul de overstap naar Jones Lang LaSalle in Amsterdam.

Bij JLL maakte hij onderdeel uit van het landelijke agency team Industrial & Logistics. Paul had een sturende rol als één van de meest senior leden van het team met meer dan 10 jaar ervaring. Profiterend van de goede markt maar nog meer door de juiste focus heeft het team jarenlang het grootste marktaandeel gehad op het gebied van advisering bij logistiek en industrieel vastgoed.

Als echte specialist heeft Paul zich elf jaar lang enkel gefocust op industrieel en logistiek vastgoed. Hij kent de markt en beantwoord vraagstukken van zowel gebruikers, beleggers als ontwikkelaars. Of het nu gaat om aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, nieuwbouwontwikkeling, herontwikkeling of sale &lease back Paul heeft ervaring met zowel nationale als internationale opdrachtgevers.

Door zijn expertise en enorme netwerk in de markt van commercieel logistiek en industrieel vastgoed is Paul een graag geziene adviseur.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

9 + 13 =