Job

Steverink

Na het afronden van zijn Bachelor Business Administration (BBA) aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch is Job zijn carrière in 2017 gestart bij de Beelen Groep als Sales/Operationeel Manager waar hij in korte tijd al veel verantwoordelijkheid kreeg.

Job heeft altijd affiniteit gehad met vastgoed en in 2019 trad hij in dienst bij Jones Lang LaSalle (JLL). Bij JLL maakte Job onderdeel uit van het Utrechtse Agency team (aan- en verhuur van commercieel vastgoed). Tijdens zijn dienstverband bij JLL heeft Job een traineeship doorlopen waarbij hij kennis heeft gemaakt met alle facetten binnen het commercieel vastgoed.

Begin 2021 heeft Job de overstap gemaakt naar 1530 Real Estate waarbij hij, onder supervisie van Martijn en Sander, een dochteronderneming gespecialiseerd in flexibele kantooroplossingen succesvol heeft opgezet voor de Nederlandse markt, Vogl.

Vanaf 2022 is Job volledig werkzaam bij 1530 Real Estate. Binnen 1530 Real Estate richt Job zich met name op de aan- en verhuur activiteiten in de kantorenmarkt en op andere vastgoed gerelateerde advieswerkzaamheden.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

14 + 9 =