Bas

Geijtenbeek

Bas startte in 2000 als junior vastgoed adviseur bij De Boorder Bedrijfshuisvesting Makelaars in Utrecht. In 2007 maakte Bas de overstap naar Jones Lang LaSalle (JLL) op de vestiging Amsterdam, waar hij onderdeel uitmaakte van het landelijke agency team Industrial & Logistics (verhuur en aanhuur van commercieel vastgoed) . In 2012 volgde zijn benoeming tot Head of Agency Industrial & Logistics Nederland. In deze functie had Bas de leiding over alle agency teams Industrial & Logistics in Nederland. Deze teams, verspreid over 3 kantoren, adviseren gebruikers en beleggers bij alle vraagstukken ten aanzien van aanhuur en verhuur van vastgoed. In 2017 verlegde Bas zijn focus en en maakte hij onderdeel uit van het Capital Markets Industrial & Logistics team (aankoop en verkoop van commercieel vastgoed) In 2018 werd Bas tevens eindverantwoordelijk van deze afdeling in Nederland.

Als eindverantwoordelijke van een van de meest succesvolle afdelingen van het bedrijf maakte Bas onderdeel uit van het JLL management team in Nederland. Bas heeft inmiddels 20 jaar specialistische landelijke ervaring op het gebied van Industriële en logistiek vastgoed. Hij heeft de markt van logistiek vastgoed volwassen zien worden en kent mede daardoor alle relevante ontwikkelingen. Door zijn brede kennis en ervaring kan hij uit de voeten met vraagstukken voor zowel gebruikers, beleggers als ontwikkelaars. Bas is een allround specialist met een groot netwerk in een markt die in Nederland nog steeds groeiende is.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

8 + 10 =