Martijn

Smits

Martijn heeft Privaatrecht gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam met als afstudeerrichting Bedrijfsrecht. Na de succesvolle afronding van zijn studie startte Martijn direct bij het toenmalige ABN AMRO Leaseholding alwaar hij als managementtrainee in vijf jaar tijd doorgegroeide tot International Sales Manager bij LeasePlan International.

Martijn voelde zich aangetrokken tot het vastgoed en trad in 2005 in dienst bij het Jones Lang LaSalle (JLL). Martijn maakte daar vijf jaar onderdeel uit van het Amsterdamse Agency team (verhuur/ aanhuur, aankoop/verkoop commercieel vastgoed) alvorens hij in 2010 samen met Sander van Winterswijk (medeoprichter 1530 Real Estate) eindverantwoordelijk werd voor het Amsterdamse Agency team. In 2012 werden zijn verantwoordelijkheden verder uitgebreid door zijn benoeming tot Head Of Agency Nederland.

Net als zijn medepartner Sander had Martijn de leiding over de volledige Agency business in Nederland en maakte hij deel uit van het managementteam van het bedrijf. Martijn beschikt over meer dan zeventien jaar aan commerciële ervaring waarvan meer dan dertien jaar professionele expertise bij het leveren van commercieel vastgoed advies.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

1 + 4 =