Savills Investment Management koopt DC Cordstrap in Venray

10

NOVEMBER 2020

1530 Real Estate heeft Savills Investment Management commercieel bijgestaan bij de aankoop van het wereldwijde hoofdkantoor van Cordstrap, gelegen op bedrijventerrein ‘De Blakt’ in Venray. Savills koopt dit pand namens één van haar fondsen.

Het gebouw uit 2007 betreft het built-to-suit hoofdkantoor van Cordstrap wat kantoorruimte combineert met expeditie ruimte en mezzanine. Het gebouw is gelegen op logistieke hotspot ‘De Blakt’ in Venray met uitstekende logistieke voorzieningen en een perfecte bereikbaarheid. Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van ca. 30.000 m² op een kavel van bijna 38.000 m².
savills cordstrap venray

Het hoofdkantoor van Cordstrap op bedrijventerrein De Blakt in Venray

Cordstrap is wereldwijd marktleider op het gebied van ladingzekering en biedt advies en toepassingen op maat om er voor te zorgen dat lading onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Cordstrap zal het gebouw langjarig terug huren.

“Wij zijn zeer verheugd met de acquisitie van dit logistieke object waarmee het fondskapitaal in het pan-European Logistics Fund (ELF 2) volledig is geïnvesteerd. Momenteel zijn wij druk bezig om het nieuwe pan-European Logistics Fund (ELF 3) te vullen met nieuwe acquisities waarvan de eerste acquisitie reeds heeft plaats gevonden met een aankoop in Den Bosch,” aldus Marcel Fleminks, Co-head Netherlands Savills Investment Management

Savills Investment Management is tijdens deze transactie juridisch en fiscaal bijgestaan door Simons & Simons, technisch door Savills en commercieel door 1530 Real Estate. Verkoper is tijdens deze transactie juridisch en fiscaal bijgestaan door Houthoff en technisch en commercieel door Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: