Nieuwe huurder gebouw NOORDS in Amsterdam

7

JANUARI 2020

1530 Real Estate heeft Vista Northe B.V. begeleid bij de verhuur van kantoorruimte in gebouw NOORDS. Het nieuwbouwcomplex is gelegen op de hoek van de tt. Vasumweg en de Internetstraat in Amsterdam-Noord. De nieuwe huurder Triple Solar B.V. zal 360 m² gaan huren.

Over gebouw NOORDS

Gebouw NOORDS bevindt zich op het Cornelis Douwesterrein (naast het NSDM-terrein) en is uniek gelegen aan het water met uitzicht over het IJ. Het gebied heeft een aantrekkingskracht op jonge en creatieve bedrijven en wordt getransformeerd van een traditioneel bedrijventerrein/industriegebied naar een multifunctionele locatie met onder andere hotels, wonen, creatieve gebruikers en diverse andere ondersteunende faciliteiten. In Amsterdam-Noord zijn bedrijven gehuisvest zoals Red Bull, MTV en HEMA.

Gebouw Noords Amsterdam

Het totale beschikbare metrage is ca. 1.700 m² vvo kantoorruimte met “creatieve look & feel” en wordt op zeer korte termijn opgeleverd. Een gedeelte van de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn nog voor verhuur beschikbaar.

Let's meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ Amsterdam

+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: