Kyndryl huurt ca. 2.600 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Pharos te Hoofddorp

18

November

1530 Real Estate heeft namens Transit Hoofddorp B.V. ca. 2.600 m² kantoorruimte verhuurd aan Kyndryl Nederland B.V. in het kantoorgebouw Pharos te Hoofddorp

Het moderne kantoorgebouw is recentelijk volledig gerenoveerd en voldoet aan alle moderne eisen (BREEAM-NL in use excellent). Pharos is voorzien van een vergadercentrum op de 19e verdieping en een bedrijfsrestaurant dat wordt ingevuld door The Farm Kitchen, een cateraar die gezond en lokaal eten aanbiedt.

Kyndryl is ’s werelds grootste leverancier van IT-infrastructuurdiensten. Kyndryl ontwerpt, bouwt, beheert en ontwikkelt grootschalige informatiesystemen en IT-infrastructuurdiensten waarvan de wereld elke dag afhankelijk is. In ruim zestig landen bedienen negentig duizend werknemers meer dan vierduizend klanten, waaronder 75 van de Fortune 100 bedrijven. In Nederland werken ruim 450 medewerkers. www.kyndryl.com

Cushman and Wakefield Nederland adviseerde de huurder. 1530 Real Estate trad samen met CBRE op namens verhuurder Transit Hoofddorp B.V.

Portfolio VDG

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: