IEF Capital sluit huurovereenkomst met BESTSELLER E-Commerce

1

FEBRUARI 2017

IEF Capital heeft een aansprekende huurtransactie gesloten met BESTSELLER E-Commerce. Het betreft een transactie van ca 5,000 m² kantoorruimte op de bovenste verdiepingen van het voormalig V&D gebouw aan het Rokin en de Kalverstraat in Amsterdam. 

BESTSELLER E-Commerce is een dochteronderneming van BESTSELLER, een internationaal Deens familiebedrijf. BESTSELLER biedt met 20 individuele merken, kleding en accessoires aan voor zowel vrouwen, mannen, tieners en kinderen. BESTSELLER’s merken en producten zijn online beschikbaar voor het grootste deel van Europa, Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Canada en India. De afdeling E-Commerce is sinds 2014 gevestigd in Amsterdam.

De Kalverstraat in Amsterdam

IEF Capital is een joint venture tussen Bouwfonds Investment Management en IEF (Inflation Exchange Fund). De vastgoedportefeuille van IEF Capital Berlage heeft een waarde van circa € 1.6 miljard. De portefeuille bestaat uit winkelobjecten op uitsluitend A‐locaties in Nederlandse binnensteden. 

1530 Real Estate heeft BESTSELLER E-Commerce tijdens het gehele aanhuurproces geadviseerd. Huurder is juridisch bijgestaan door CMS Derk Star Busmann.

Let's meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ Amsterdam

+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: