EDGE kondigt Boehringer Ingelheim aan als nieuwe huurder voor EDGE Amsterdam West

25

AUGUSTUS 2020
Boehringer Ingelheim is een onderzoeksgericht farmaceutisch familiebedrijf met als doel de gezondheid van mens en dier en de kwaliteit van het leven te verbeteren. Deze nieuwe huurder van EDGE Amsterdam West heeft een huurovereenkomst getekend voor ca. 4.125 m² kantoorruimte.

Edge Amsterdam West

EDGE Amsterdam West is een plek waar geschiedenis, technologie en moderne architectuur samensmelten tot een biofiele en duurzame kantooromgeving. Als absolute eyecatcher in het Amsterdamse architectuurlandschap wordt deze herontwikkeling een kantoor waar mensen dagelijks kunnen samenwerken, ontwikkelen en geïnspireerd worden.

edge

Edge building in Amsterdam West

Er wordt veel belang gehecht aan het verminderen van het energieverbruik van het gebouw, bijvoorbeeld door het verbeteren van de isolatie van de gevel en het plaatsen van hoogwaardig glas. Ook wordt het gebouw voorzien van een warmte-koudeopslagsysteem, PV-panelen en lucht- en watergekoelde warmtepompen. Al deze voorzieningen zorgen ervoor dat het gebouw op de bouwplaats volledig energiezuinig is.

Het hoofdgebouw en het aangrenzende gebouw van EDGE Amsterdam West worden naar verwachting in oktober 2021 opgeleverd. In totaal is momenteel nog ca. 12.000 m² beschikbaar voor verhuur, wat de mogelijkheid biedt voor een toekomstige huurder om een ruimte van wereldklasse aan te nemen, die is ontworpen volgens de hoogste normen, en een eigen identiteit te geven.

edge

Edge building in Amsterdam West

Boehringer Ingelheim werd geadviseerd door Solved en juridisch vertegenwoordigd door Bird & Bird.

EDGE werd geadviseerd door 1530 Real Estate en juridisch vertegenwoordigd door Loyens & Loeff.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: