1530 Real Estate begeleidt ProDelta Real Estate bij de verkoop van een logistieke cross dock aan Palmira

7

April

Palmira Capital Partners (Palmira) heeft opnieuw een object verworven voor het European Core Logistics Fund (ECLF). De verkoper is ProDelta Real Estate. De partijen hebben afgesproken de aankoopprijs niet bekend te maken.

De aankoop betreft een logistieke cross dock locatie, waarvan het kantoor in 2019 volledig is gerenoveerd en ligt aan de Maxwellstraat 5 te Ede. Het object is gelegen op Business Park Frankeneng nabij het knooppunt van de snelweg A12 en A30. Vanuit het businesspark zijn De Randstad, het Ruhrgebied en Noord-Duitsland erg goed bereikbaar. Het object is gelegen op een perceel van ongeveer 36.000 m² en bestaat uit ongeveer 20.900 m² magazijnruimte en 2.100 m² kantoor- en maatschappelijke ruimte. Het object is volledig verhuurd voor circa 8 jaar.

Palmira werd bij de transactie op juridisch en fiscaal gebied bijgestaan door Dentons. Drees & Sommer gaf advies over techniek, Nova Ambiente was verantwoordelijk voor milieukundige zaken en ESG monitoring. Q.G.M. Law heeft opgetreden als notaris bij deze transactie. ProDelta Real Estate werd  juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff en commercieel door 1530 Real Estate.

Als pan-Europees fonds richt het ECLF zich op institutionele beleggers en mikt het op een aandelenvolume van ten minste € 350 miljoen. In totaal zijn investeringen van ongeveer 650 miljoen euro mogelijk. Palmira verwierf eerder al 6 objecten voor het fonds in 2021 (Linz, Oostenrijk; Lodz & Gliwice, Polen; Norderstedt & Ottmarsheim, Duitsland, en Dronten, Nederland).

Portfolio VDG

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: