1530 Real Estate adviseert Worldpack Trading bij huur nieuwe distributiecentrum van EQT Exeter in Son en Breugel

5

Oktober

1530 Real Estate heeft verpakkingsbedrijf Worldpack Trading B.V. geadviseerd bij de huur van een nieuw distributiecentrum aan de Ekkersrijt 3102 in Son en Breugel, nabij Eindhoven.

Het pand op het Ekkersrijt Business Park bestaat uit 11.509 m² warehouse met 976 m² kantoorruimte, 1.324 m² mezzanine en 70 parkeerplaatsen en wordt gehuurd van EQT Exeter.

worldpack

Het nieuwe distributiecentrum en kantoor van Worldpack Trading op Business Park Ekkersrijt

Worldpack Trading

Worldpack is een marktleider op het gebied van retailverpakkingen en de consolidatie van in-store producten. Zij zijn de strategische partner van retailers van over de hele wereld. Worldpack is een onderdeel van Bunzl plc, een beursgenoteerde wereldleider in outsourcing en distributie van non-food producten.

Ekkersrijt Business Park

Het nieuwe distributiecentrum van Worldpack Trading is gevestigd op Ekkersrijt Business Park. Ekkersrijt (gemeente Son en Breugel) is een groot bedrijventerrein van 260 hectare en heeft een uitgebreide diversiteit aan bedrijven waar meer dan 10.000 mensen werken. Op het terrein van Ekkersrijt zijn ook Science Park Eindhoven en het meubelplein gevestigd.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: