1530 en de rally van Vereniging Het Verschil

18

SEPTEMBER 2017

In het weekend van 16 september heeft 1530 Real Estate deelgenomen aan een rally die wordt georganiseerd door “Verenging Het Verschil” (VHV).

VHV heeft als doel een waardevolle en duurzame bijdrage te leveren aan onze samenleving. Eens in de twee jaar kiezen zij een goed doel uit waar zij actief geld voor inzamelen door middel van het organiseren van acties en evenementen, zoals de autorally waar 1530 Real Estate aan heeft deelgenomen. VHV wil niet alleen geld inzamelen, maar vooral “het verschil maken” door de ervaring en expertise van haar leden in te zetten ten behoeve van het goede doel. In zowel 2016 als dit jaar wordt er doormiddel van o.a. deze rally en andere evenementen geld ingezameld voor het Leontienhuis. 

Oud-wielrenster Leontien van Moorsel met de opbrengst van de rally.

Het Leontienhuis wil de kwaliteit van leven van mensen met een eetstoornis en hun naasten verbeteren. Daarnaast wil het Leontienhuis mensen met eetstoornis motiveren richting herstel en (hernieuwde) deelname aan de maatschappij. Het Leontienhuis is een initiatief van onder andere Leontine van Moorsel. Wij hebben met veel plezier aan deze rally voor het goede doel, het Leontienhuis, deelgenomen en kunnen iedere liefhebber van rally’s aanraden om in de toekomst zijn of haar steentje bij te dragen door mee te doen aan deze geweldig goed georganiseerde rally.

Let's meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ Amsterdam

+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: