Vacature: 1530 is op zoek naar een nieuwe Office Manager (ca. 20-30 uur)

20

OKTOBER 2020

1530 Real Estate zoekt een Office Manager voor haar ondernemende vastgoedkantoor in Amsterdam. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Lees dan snel deze vacature verder.

Heb jij minimaal vijf jaar (secretariële) werkervaring binnen de vastgoedsector of zakelijke dienstverlening en zoek je een meer zelfstandige en verantwoordelijke rol? Vind je het leuk om in een klein team voor ondernemend bedrijf te werken met een breed takenpakket?

Functie

Als officemanager voor 1530 Real Estate ben je verantwoordelijk voor de gehele ondersteuning op kantoor. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het team en opdrachtgevers en het visite kaartje van de organisatie. Ook houd jij je bezig met het verwerken van de correspondentie, het beheren van de agenda’s, het maken van afspraken en het beantwoorden van de telefoon. Met een proactieve houding weet je het team te ontlasten. Daarnaast ondersteun je inhoudelijk bij het opmaken van verhuurdossiers, kan je omgaan met een (digitale) dataroom. Je werkt mee aan het uitwerken van diverse stukken zoals presentaties en investment memoranda.

Kortom een veelzijdige functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief.

vacature office manager 1530

Kom jij het team van 1530 Real Estate versterken?

Profiel kandidaat

Als zelfstandige office manager van 1530 Real Estate ben je dienstverlenend, stressbestendig, enthousiast, leergierig, communicatief sterk en accuraat. Daarnaast ben je betrokken, weet je prioriteiten te stellen en kan je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.

Vereisten

 • Je hebt MBO+/HBO werk-en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als secretariële ondersteuner in de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur in de vastgoedsector of vergelijkbare commerciële organisatie;
 • Je hebt een flexibele en dienstbare houding;
 • Je bent praktisch, creatief en oplossingsgericht ingesteld;
 • Goede beheersing van Microsoft Office pakket en het is een pre als je ook andere software tools beheerst;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent 20-30 uur per week beschikbaar en woont in Amsterdam e.o.

 Aanbieding

 • Een afwisselende functie binnen een informeel kantoor met veel zelfstandigheid en ruimte voor initiatief;
 • Een marktconform salaris;
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
 • Een leuke en open werksfeer in een gedreven team op een uitstekende locatie in Amsterdam Zuid;
 • Flexibele werktijden.

Organisatie

1530 Real Estate is een klein en professioneel vastgoedkantoor in Amsterdam Zuid. Je komt te werken op een prachtig kantoor in een hecht team met vijf hardwerkende gedreven ondernemers. Bij 1530 Real Estate heerst een open en informele werksfeer, zijn de lijnen kort en wordt gestreefd naar het leveren van de hoogste kwaliteit in haar dienstverlening.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en zie jij jezelf als de ideale kandidaat? Neem dan contact op met 1530 Real Estate via info@1530.nl of 020 308 1530.