Talent Sourcing Partner verhuist naar nieuw kantoor in Amsterdam

6

December

Talent Sourcing Partner heeft ca. 481 m² kantoorruimte gehuurd aan de Herengracht 270 in het centrum van Amsterdam. Het gebouw is eigendom van een particuliere belegger. Het nieuwe kantoor van Talent Sourcing Partner is gelegen in het souterrain van een rijksmonument, daterend uit 1771 op een prachtige locatie op de westkant van de grachtengordel nabij de Dam en ’t Spui. In de omgeving van het gebouw vind je onder andere het W Hotel, SOHO House, Restaurant Breda en Café Hoppe.

Talent Sourcing Partner is een recruitment bedrijf met 4 succesvolle merken onder zich; Studentflex, High Potential Academy, Compliance Talent en Tech Talent Partner. Het bedrijf was door de aanhoudende groei op zoek naar een groter kantoor passen bij hun ambities.

1530 Real Estate adviseerde Talent Sourcing Partner bij deze transactie, P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars behartigde de belangen van de verhuurder.

Portfolio VDG

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: