Mileway koopt 4.374 m² bedrijfsruimte in Weesp

26

Januari

Mileway heeft de bedrijfsruimte aan de Hogeweyselaan 131-145 in Weesp gekocht van Berlage Vastgoed BV. 

Het pand op industrieterrein Noord in Weesp heeft een oppervlakte van 4.375 m² v.v.o. en wordt volledig gehuurd door Solarclarity, een groothandel in zonnesystemen.

Mileway werd bij deze transactie geadviseerd door 1530 Real Estate en M7 Real Estate.

Berlage Vastgoed is bij deze transactie juridisch geadviseerd door Eversheds Sutherland.

Berlage Vastgoed

Berlage Vastgoed acquireert, beheert en investeert in vastgoed met het doel om deze gebouwen duurzaam (door) te ontwikkelen. Daarbij kijken we naar de wensen van de investeerders, de footprint van het verbouwen en de mogelijkheden die het qua verhuur biedt. Daarbij in het oog houdend wat voor gemeentes, huurders en investeerders de verschillende belangen zijn. Berlage Vastgoed is actief in de regio’s Groot Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Mileway

Mileway is de grootste beheerder van logistieke “last mile”-vastgoedactiva in Europa. Het heeft een pan-Europese voetafdruk, met 1.600 activa in eigendom en beheer in 10 grote Europese economieën. De topmarkten van Mileway, het VK, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Zweden, vertegenwoordigen meer dan 80% van de portefeuille en het bedrijf is in toenemende mate aanwezig in Scandinavië en Zuid-Europa. Mileway heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en beschikt over een toegewijd team van meer dan 300 medewerkers met een lokale aanwezigheid in elk van zijn markten.

Solaryclarity

Solarclarity is dé online PV-distributeur in solar hardware, batterijen en laadpalen. Sinds de oprichting in 2008 is Solarclarity uitgegroeid to een internationale partij binnen de Benelux en de Nordics. Het bedrijf beschikt over diepgaande kennis van de markt en door de vele jaren heen heeft het een sterk netwerk opgebouwd. Dat stelt Solarclarity in staat de beste producten te leveren.

1530 ARC Real Estate Partners Tristan Capital Partners

Solarclarity aan de Hogeweyselaan 131-145 in Weesp

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: