Hercuton verkoopt nieuw distributiecentrum van LIS Logistics in Almere aan GARBE Industrial Real Estate

3

AUGUSTUS 2020

Het moderne distributiecentrum wordt gebouwd op het bedrijventerrein Stichtse Kant in Almere. Bouwcombinatie Hercuton/Remco Ruimtebouw is onlangs gestart met de realisatie van het nieuwe distributiecentrum welke medio 2021 zal worden opgeleverd.

De hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling heeft een oppervlakte van in totaal 34.365 m² waarvan LIS Logistics B.V. ruim de helft huurt. Voor verhuur is op dit moment nog circa 15.000 m² beschikbaar. GARBE Industrial Real Estate GmbH, in deze transactie vertegenwoordigd door haar vestiging in Amsterdam, koopt het gebouw namens een van haar mandaten.

LIS Logistics

LIS Logistics is een jonge, dynamische onderneming die zich richt op het verlenen van logistieke dienstverlening in de breedste zin van het woord. LIS Logistics is al sinds 2007 gevestigd in Almere verdeeld over een aantal locaties welke nu allemaal geïntegreerd worden op deze nieuwe locatie.

LIS Logistics

Bedrijventerrein Stichtse Kant in Almere

GARBE Industrial Real Estate GmbH

GARBE Industrial Real Estate GmbH, met het hoofdkantoor gevestigd te Hamburg, is een toonaangevende onafhankelijke dienstverlener op het gebied van logistiek en industrieel vastgoed. Al meer dan 25 jaar ontwikkelt, koopt, verkoopt, verhuurt, beheert en financiert GARBE Industrial Real Estate GmbH hoogwaardig logistiek en industrieel vastgoed op aantrekkelijke nationale en internationale transport- en industrielocaties. GARBE Industrial Real Estate GmbH beheert met circa 4,0 miljoen vierkante meter verhuurbare ruimte momenteel 154 objecten op 124 locaties in drie landen met een waarde van 3,2 miljard euro.

Bouwcombinatie Hercuton/Remco Ruimtebouw werd in deze transactie geadviseerd door Over Engh Vastgoed en 1530 Real Estate. GARBE Industrial Real Estate GmbH is juridisch begeleid door Lexence en op technisch vlak door Drees & Sommer. Door haar integrale en conceptmatige aanpak en jarenlange ervaring is Bouwcombinatie Hercuton/Remco Ruimtebouw in staat dit complex in korte tijd te bouwen. Zij nemen de verantwoording over het hele bouwtraject.

LIS Logistics

Bedrijventerrein Stichtse Kant in Almere

Let's meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ Amsterdam

+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: