GARBE verkoopt 5 light industrial objecten met een totale oppervlakte van ca. 28.000 m²

10

Februari

GARBE Institutional Capital Netherlands, handelend namens een van haar fondsen onder beheer, heeft onlangs vijf licht industriële objecten in Nederland verkocht aan EQT Exeter. EQT Exeter verwierf de portefeuille voor een van zijn logistieke fondsen. Deze “EOS portefeuille” bestaat uit objecten in Den Haag, Gorinchem, Utrecht en Hoofddorp en heeft een totale omvang van ca. 28.000 m² BVO. De objecten zijn verhuurd aan een aantal verschillende huurders.

Over GARBE
GARBE Institutional Capital Netherlands is onderdeel van GARBE, een familiebedrijf in de Duitse vastgoedsector.

GARBE Institutional Capital heeft kantoren in Hamburg, Frankfurt, Keulen, Amsterdam, Londen, Madrid en Praag. GARBE biedt haar relaties een volledig geïntegreerd platform op het gebied van asset management en investment management en is actief in de sectoren commercieel vastgoed (inclusief kantoren en winkels gericht op dagelijkse boodschappen), residentieel vastgoed en ‘science & tech’ vastgoed.

Voor meer informatie: www.garbe-institutional.de

Over EQT Exeter
EQT Exeter is een wereldwijde aanbieder van vastgoedoplossingen die zakelijke en particuliere huurders bedient met omvang en schaalgrootte. EQT Exeter behoort tot de grootste managers van vastgoedbeleggingen ter wereld en richt zich op het verwerven, ontwikkelen en beheren van logistiek, kantoor-, life science- en residentieel vastgoed in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. EQT Exeter is ontstaan uit de combinatie van EQT real estate en Exeter property group.

Het EQT Exeter Team bestaat uit 330 professionals die werkzaam zijn in 40 regionale kantoren over de hele wereld. Als onderdeel van EQT heeft het team toegang tot het volledige EQT-netwerk, waaronder meer dan 600 adviseurs uit de sector over de hele wereld, en tot EQT’s toonaangevende duurzaamheidsreferenties en -kader en interne vaardigheden op het gebied van digitalisering.

www.eqtexeter.com

GARBE werd in deze transactie commercieel geadviseerd door 1530 Real Estate, juridisch door BarentsKrans, fiscaal door Deloitte Belastingadviseurs en technisch door RPS. EQT Exeter  werd in deze transactie commercieel geadviseerd door Bridgegap, juridisch door GT Law en Alvarezandmarsal/Taxand (fiscaal & financieel). 

1530 ARC Real Estate Partners Tristan Capital Partners

EOS Portfolio

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: