Borghese Logistics verkoopt nieuw distributiecentrum
Zeewolde aan Tristan Capital Partners

17

SEPTEMBER 2020

1530 Real Estate heeft Borghese Logistics geadviseerd bij de verkoop van een nieuw distributiecentrum in Zeewolde aan Tristan Capital Partners, een beheersmaatschappij voor vastgoedinvesteringen. Het distributiecentrum is gelegen op bedrijventerrein Trekkersveld III in Zeewolde.

Borghese logistics

Het distributiecentrum wordt ontwikkeld door Borghese Logistics en betreft een high end logistieke ontwikkeling van circa 19.000 m² in totaal, verdeeld over 16.780 m² bedrijfsruimte, 700 m² kantoorruimte, 1.200 m² mezzanine en 186 parkeerplaatsen.

borhese zeewolde

Het nieuwe distributiecentrum op bedrijventerrein Trekkersveld III in Zeewolde.

Bedrijventerrein Trekkersveld

Het bedrijventerrein Trekkersveld kenmerkt zich door middelgrote en grote bedrijven op het gebied van logistiek, productie & assemblage, bouw of groothandel. Het terrein is gelegen aan de Noordzijde van Zeewolde dat direct te bereiken is door de naastliggende N305 wat direct aansluit op de A28, A27 en de A1. Met de bouw van het complex is begin september gestart en het zal naar verwachting in mei 2021 opgeleverd worden door Pleijsier Bouw Genemuiden.

borhese zeewolde

Het nieuwe distributiecentrum op bedrijventerrein Trekkersveld III in Zeewolde.

Tristan Capital Partners is geadviseerd door ARC Real Estate Partners, 3Stone Real Estate en Houthoff. Borghese Logistics is geadviseerd door 1530 Real Estate en CMS.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: