1530 Real Estate begeleidt Technogym bij sluiten van nieuwe huurovereenkomst in Capelle aan den IJssel

17

Januari

1530 Real Estate heeft Technogym begeleid bij het sluiten van een langjarige huurovereenkomst voor de huur van een bedrijfspand aan de Ligusterbaan 2 in Capelle aan den IJssel.

Vanaf juli 2022 zal Technogym, Italiaanse fabrikant van fitnessapparatuur, haar intrek nemen als single tenant in het bedrijfspand aan de Ligusterbaan van ca. 1.356 m². Het nieuwe pand, uit het portfolio van Time Equities, zal van binnen verbouwd worden naar een uitgebreide showroom op de begane grond en kantoorruimte op de bovenste twee verdiepingen. Daarnaast zullen er 30 parkeerplaatsen op het terrein beschikbaar zijn.

Technogym

50 miljoen mensen in de wereld trainen dagelijks met apparatuur van het in 1983 opgerichte Technogym, waarmee het de wereldwijde expert is op het gebied van lichaamsbeweging. Of het nu gaat om fitness, gezondheid of sport. In meer dan 100 landen over de hele wereld heeft het bedrijf gezond leven door middel van beweging naar huishoudens en sportscholen gebracht.

1530 ARC Real Estate Partners Tristan Capital Partners

Technogym huurt Ligusterbaan 2 in Capelle aan den IJssel

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: