1530 Real Estate adviseert Kosmos Development B.V. bij aankoop van een multi tenant gebouw in Gouda

12

Januari

1530 Real Estate heeft Kosmos Development B.V. geadviseerd bij de aankoop van een multi tenant gebouw gelegen op Stationsplein 9 in Gouda. M7 Real Estate verkocht het pand namens een van haar fondsen aan Kosmos Development B.V.

Het pand bestaat uit ca. 3.500 ​​m² met 74 parkeerplaatsen gelegen bij het station. De locatie biedt een uitstekende bereikbaarheid via het station van Gouda op ca. 50 meter afstand en de aansluiting aan de Kattensingel en de Nieuwe Gouwe O.Z. die toegang bieden tot de A12 en A20.

Het multi tenant gebouw, ook wel bekend als “Gouwespoor”, is volledig verhuurd aan onder andere Prorail, WaarborgHolland, Pelecon en Carapax IT.

1530 Real Estate heeft namens Kosmos Development B.V. opgetreden tijdens deze transactie.

Kosmos Development B.V.

Kosmos Development B.V. is een vastgoedbelegger en ontwikkelaar en eigendom van Arjan van der Neut en Mark van Ginkel. Kosmos Development focust zich op het investeren in value-add vastgoed en op het (her)ontwikkelen van residentieel en commercieel vastgoed.

1530 ARC Real Estate Partners Tristan Capital Partners

Stationsplein 9 in Gouda

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: