CBRE en 1530 Real Estate adviseren Timeless Investments bij de verhuur van kantoorruimte in de Portage in Amsterdam

21

Oktober

CBRE heeft in samenwerking met 1530 Real Estate geadviseerd bij de verhuur van 1.400 m² kantoorruimte aan Best of Class in het gerenoveerde schoolgebouw Portage in Amsterdam. 

Best of Class heeft met Timeless Investments een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van het gebouw aan de Overtoom 16 in Amsterdam. Hiermee is het gehele gebouw verhuurd. 

Portage bevindt zich in het centrum van Amsterdam op het kruispunt van de Overtoom en de Stadhouderskade, welke een unieke en uitstekend bereikbare locatie vormt. Na de hoogwaardige renovatie van het voormalige schoolgebouw uit 1891, is Portage een hotspot geworden waar creativiteit tot leven komt.

worldpack

Portage Amsterdam

Over Best of Class


Best of Class is de verzamelnaam voor diverse creatieve en ambitieuze scale-ups in de IT en tech, waaronder TerraForm Works, Detail Technologies, Fiberplane en The Big Search. Portage biedt hen het optimale klimaat voor verdere groei en samenwerking.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: