Paco

Landzaat

In 2001 is Paco zijn carrière in het vastgoed begonnen bij Bakkenist & Emmens (vastgoed CV’s) als projectmanager. In deze functie was Paco medeverantwoordelijk voor het structureren en beheren van diverse vastgoed CV’s in Nederland. Na een aantal jaren saleservaring te hebben opgedaan bij Dell, is hij medio 2005 in dienst getreden bij Jones Lang LaSalle (JLL).

Binnen JLL heeft hij de afgelopen elf jaar in verschillende disciplines zoals Agency en Capital Markets een ruime ervaring opgebouwd. Paco beschikt over een brede professionele kennis in advisering van gebruikers, beleggers en ontwikkelaars bij aan- en verhuur en tevens in aan- en verkoop en (her)ontwikkeling van vastgoed. Als Associate Director was hij de laatste jaren verantwoordelijk voor aan- en verkoop en (her) ontwikkelingen binnen het Amsterdamse Agency team van JLL. Paco is een breed opgeleide vastgoed specialist met ruim zeventien jaar aan ervaring in en kennis van de Nederlandse onroerendgoedmarkt.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

10 + 13 =