NSI sluit huurovereenkomst met Optics11 voor Hettenheuvelweg 37-39 in Amsterdam Zuidoost

15

Juli

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Optics11 in het kantoorgebouw aan de Hettenheuvelweg 37-39 in Amsterdam Zuidoost. Optics11 huurt 1.780 m² kantoorruimte op de begane grond en de eerste verdieping. Het kantoor van in totaal 2.475 m² ligt centraal in kantorengebied Amsterdam Zuidoost aan de westzijde van de Hondsrugweg.

Amsterdam Zuidoost heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een succesvolle zakenlocatie met een goede infrastructuur en een hoog voorzieningsniveau. Het heeft meerdere publiekstrekkers zoals de Arena Boulevard, Woonmall, Villa Arena en winkelcentrum Amsterdamse Poort. Het gebied wordt de komende jaren getransformeerd tot een groene stadsomgeving waar werken, wonen en verblijven samenkomen.

Optics11 NSI

Het bedrijfsgebouw aan de Hettenheuvelweg in Amsterdam Zuidoost

Optics11

Optics11 is een hightechbedrijf dat hoogwaardige meetsystemen ontwikkelt op basis van revolutionaire optische glasvezel-technologie. Toepassingen van deze meetsystemen zijn zeer breed, van het verbeteren van processen voor medicijnontwikkeling tot het monitoren van de conditie van windturbines.

NSI werd begeleid door 1530 Real Estate, Optics11 werd geadviseerd door Rockstone.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: