Met de keuze voor 2Amsterdam kiest ook Norton Rose Fulbright voor het centrum van de Zuidas

26

Oktober

1530 Real Estate heeft Commerz Real geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimte in 2Amsterdam aan Norton Rose Fulbright. Het advocatenkantoor verhuist medio volgend jaar binnen Amsterdam van de Rembrandttoren naar 2Amsterdam aan de Zuidas.

2Amsterdam is een mixed use-herontwikkeling in het hart van de Amsterdamse Zuidas. De eerste toren is in samenwerking met Provast herontwikkeld tot een ‘Innside by Melia hotels’ met circa 330 kamers en een skybar. De tweede toren bestaat volledig uit duurzaam gerenoveerde kantoorruimte van circa 21.000 m². Norton Rose Fulbright zal de bovenste vier verdiepingen van het pand innemen, die uitkijken over de Zuidas en de Amsterdamse binnenstad.

Commerz Real 2Amsterdam Zuidas

2Amsterdam kantorengebouw op de Zuidas in Amsterdam

Input medewerkers

Volgens associate director A&T Niels Hanssen van CBRE wordt er met diverse partijen gesproken over de resterende beschikbaarheid in 2Amsterdam. ‘Wij zijn er dan ook van overtuigd dat vele bedrijven op korte termijn het voorbeeld van Norton Rose Fulbright zullen volgen. Hiermee vinden de twee voormalige single-tenanttorens een nieuwe duurzame bestemming met meerdere aansprekende functies, faciliteiten en bedrijven.’ De komende maanden geeft het wereldwijd actieve advocatenkantoor de inrichting van de ruimten in het gebouw verder vorm. Alle medewerkers worden gevraagd om input voor het nieuwe kantoor, waarbij zij worden aangemoedigd proactief mee te denken over de opzet en inrichting, en waarbij de kantoorkernwaarden duurzaamheid, bereikbaarheid en innovatie voorop staan.

Norton Rose Fulbright werd geadviseerd door CBRE. Commerz Real werd geadviseerd door 1530 Real Estate.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: