Intralox verhuist naar A-18 bedrijvenpark in Wehl

30

OKTOBER 2019

Intralox, L.L.C. Europe heeft een kavel van ca. 4ha grond gekocht van de gemeente Doetinchem op het bedrijvenpark A-18.

Met meer dan 40 jaar ervaring blijft Intralox voorop lopen in het helpen van klanten bij het bereiken van hun doelen door het aanbieden van uitgebreide transportoplossingen. Intralox is reeds gevestigd in de regio maar heeft door een sterk groeiende business en het verder verbeteren van haar bedrijfsproces gekozen voor een nieuwe locatie met een gebouw dat voor hen op maat wordt gemaakt.

Bedrijvenpark A-18 sluit perfect aan op de wensen van Intralox. Het park heeft een centrale ligging, representatieve kavels op maat, aandacht voor duurzaamheid en natuur om de hoek. Het bedrijventerrein ligt in Wehl, gemeente Doetinchem: tussen de Randstad en het Ruhrgebied, pal aan de A18 en de N815 en dicht bij de A12 en de Duitse A3.

A-18 bedrijvenpark in Wehl, Doetinchem

1530 Real Estate en 3 Stone Real Estate hebben Intralox tijdens het gehele acquisitie proces (commercieel) geadviseerd, DENC treedt op als technisch adviseur en CMS heeft Intralox juridisch bijgestaan.

Let's meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ Amsterdam

+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: