EVBox huurt in de Go West Building

15

NOVEMBER 2020

Go West Building heeft EVBox, de wereldwijde marktleider van slimme en schaalbare laadoplossingen voor elektrische auto’s, aangetrokken als nieuwe huurder. EVBox huurt circa 8.625 m² kantoorruimte en 93 parkeerplaasten in Go West Building gelegen aan de Kabelweg 47 te Amsterdam.

Go West Building

Go West Building bevindt zich op slechts enkele minuten van station Amsterdam Sloterdijk en is volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Zo is er een nieuw en hoogwaardig verwarmings- en koelingssysteem geïnstalleerd en zijn er zonnepanelen geplaatst. De duurzaamheidsambities zijn tevens doorgevoerd door EXBox door gebruik te maken van tweedehands bureaus en elke verdieping heeft een thema uit de natuur.

evbox

De ingang van EXBox in de Go West Building

De groei van EXBox

“In 2019 alleen al heetten we 350 nieuwe EVBoxers welkom en de komende jaren zal ons team blijven groeien. De verhuizing naar een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam en een nieuwe manier van werken—waaronder een uitgebreid thuiswerkbeleid—zal onze innovatiecultuur voeden, onze werknemers nog meer motiveren en de productiviteit doen laten toenemen. Ik ben trots om te zien dat we, zelfs in tijden van crisis, gepassioneerd en betrouwbaar zijn en dat we altijd tot het uiterste gaan om naar een duurzame toekomst toe te werken.” — Kristof Vereenooghe (CEO, EVBox Group)

1530 Real Estate heeft verhuurder tijdens het gehele proces geadviseerd. 1530 Real Estate heeft dit gebouw collegiaal in de verhuur met CBRE en Colliers. EVBox is gedurende het aanhuurproces geadviseerd door CBRE.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: