EPAM Systems Netherlands huurt ruim 1280 m² in Pharos in Hoofddorp

27

NOVEMBER 2019

Cairn Real Estate heeft ruim 1280 m² kantoorruimte verhuurd aan EPAM Systems Netherlands in het Pharos gebouw in Hoofddorp. 

Dit onlangs door Cairn Real Estate compleet gerenoveerde kantorengebouw aan het Mercuriusplein in Hoofddorp zal als nieuw Nederlands hoofdkantoor voor het internationaal opererende EPAM dienen.

Over EPAM Systems

EPAM Systems Netherlands, ook bekend als EPAM, is een wereldwijde leverancier van software engineering en IT-adviesdiensten met het hoofdkantoor in Newtown, Pennsylvania, Verenigde Staten. Het bedrijf heeft software ontwikkelingscentra en filialen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië.

 

Pharos kantoorgebouw in Hoofddorp

Over Pharos

Het Pharos kantoorgebouw ligt midden in de Randstad en kijkt uit op luchthaven Schiphol. Het kantoorgebouw is recent getransformeerd tot een professionele, moderne werkgemeenschap. Bij Pharos creëert gezond en energiek werk de verbindende kracht die werknemers in staat stelt gezond, aanwezig en mindful te zijn op het werk, terwijl hun professionele prestaties worden gemaximaliseerd.

1530 Real Estate begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder Cairn Real Estate. NL Real Estate Knight Frank trad op namens de huurder.

Let's meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ Amsterdam

+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: