Edmond de Rothschild Reim koopt opnieuw industrieel object in Utrecht

20

AUGUSTUS 2020

Edmond de Rothschild REIM heeft een industrieel object aan de Rutherfordweg 51, Lage Weide, Utrecht aangekocht voor haar Edmond de Rothschild Euro Industrial Real Estate Fund.

De asset is gelegen naast de recent aangekochte Rutherfordweg 75 en Rutherfordweg 91-95. Rutherfordweg 51 betreft een industrieel complex van 8.300 m² verhuurbaar vloeroppervlak en omvat kantoor- en bedrijfsruimte. Het object is gebouwd in 1993 en gelegen op Lage Weide, één van de meest centraal gelegen bedrijventerreinen in Nederland. Het complex is volledig verhuurd aan één huurder. De verkoper betreft een private belegger.

1530 Real Estate

Edmond de Rothschild REIM werd geadviseerd door 1530 Real Estate, VBC Notarissen adviseerde koper op juridisch vlak en Drees & Sommer op techniek.

edmond de rothschild reim rutherfordweg 51

Rutherfordweg 51 op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht

Edmond de Rothschild

Het Edmond de Rothschild Euro Industrial Real Estate Fund heeft een core+ risicoprofiel en richt zich op institutionele beleggers. Op dit moment bestaat het fonds uit 16 assets met een totale waarde van omstreeks EUR 95 miljoen. De doelstelling is om een gemiddeld netto rendement aan beleggers uit te keren van 6% per jaar over een 10-jarige horizon.

Het open-end fonds is gedomicilieerd in Luxemburg in de vorm van een FCP-RAIF. Pancura S.A. is de Alternative Investment Fund Manager (AIFM) and Aztec Group is de Central Administrator.

Let's meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ Amsterdam

+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: