Commerz Real verwelkomt Maven Securities als nieuwe huurder in 2Amsterdam

18

Juli

Maven Securities heeft een huurovereenkomst afgesloten met eigenaar Commerz Real voor 724 m² kantoorruimte in 2Amsterdam aan de Amsterdamse Zuidas. De huurovereenkomst betreft de 8e verdieping alsmede 5 parkeerplaatsen. 

2Amsterdam is een hoogwaardige mixed use herontwikkeling gelegen aan de Eduard van Beinumstraat 4 in het hart van de Amsterdamse Zuidas. 

De twee kantoortorens uit de jaren ’80 hebben een multifunctionele 24/7 bestemming gekregen, in lijn met de ambities van de Amsterdamse Zuidas. 2Amsterdam heeft een tuin, publieke lobby’s, flexibele werkruimtes, A-klasse kantoorruimte en een viersterren Innside by Melia hotel met toprestaurant en een skybar.

Maven Securities is een toonaangevende marktmaker en handelsonderneming in de wereldwijde financiële markten, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van het kapitaal van de groep. Maven heeft voor deze locatie gekozen vanwege de uitzonderlijke faciliteiten en de duurzame technologieën die in het gebouw worden gebruikt, wat hun doelstellingen ondersteunt om de CO2-voetafdruk te verminderen.

Eigenaar Commerz Real is bij deze transactie geadviseerd door 1530 Real Estate, in collegiale samenwerking met CBRE. Maven Securities is gedurende het commerciële proces geadviseerd door NL real estate en juridisch door GT Law.

 

Portfolio VDG

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: