Blubase BV sluit langjarige huurovereenkomst op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle

13

Oktober

Blubase BV heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. Het multifunctionele bedrijfscomplex is gelegen op een strategische zichtlocatie op het bedrijventerrein Hessenpoort, omgeven door gebruikers als Ikea, DHL, Wehkamp en Picnic. Het object, gelegen aan de Siegenstraat 5, omvat circa 6.320 m² vloeroppervlakte, waarvan circa 5.480 m² bedrijfsruimte en circa 840 m² kantoorruimte.

Blubase, ontstaan uit een fusie tussen Solarstell en Solar Construct, maakt montagesystemen voor zonnepanelen op daken en is sinds 2021 onderdeel van de Esdec Solar Group. Met de sterk gestegen vraag naar hernieuwbare energie en de populariteit van haar montagesystemen bij installateurs groeit Blubase flink door en zocht derhalve een nieuwe locatie voor haar ambities. De verhuurder TotaalBED zal in het voorjaar van 2023 verhuizen naar een distributiecentrum wat gerealiseerd wordt op bedrijventerrein H20 bij Hattemerbroek.

De verhuurder is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Huurder is geadviseerd door 1530 Real Estate.

Portfolio VDG

Over Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professional services in commercieel vastgoed. Als strategisch adviseur creëert de organisatie duurzame ondernemingswaarde door opdrachtgevers te begeleiden bij het formuleren van de best mogelijke vastgoedbeslissingen en –oplossingen èn verantwoordelijkheid te nemen voor de realisatie ervan. Cushman & Wakefield is een van de grootste strategisch adviseurs in commercieel vastgoed ter wereld met circa 50.000 medewerkers in meer dan 400 kantoren en 60 landen. In 2021 realiseerde de organisatie een omzet van $9,4 miljard met kernactiviteiten zoals property-, facility- en projectmanagement, leasing, capital markets, valuations en andere dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.cushmanwakefield.nl en via LinkedIn.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: