Berlage Vastgoed koopt kantorencomplex in Weesp

21

December

Berlage Vastgoed B.V. heeft voor een van haar vastgoedfondsen een kantorencomplex aangekocht aan de Leeuwenveldseweg 12-18 in Weesp.

Het multi-tenant kantorencomplex is grotendeels verhuurd en heeft een totale oppervlakte van ca. 6.700 m² vvo verdeeld over 4 gebouwen en beschikt over 88 parkeerplaatsen. Het complex is gunstig gelegen tegenover het NS-station Weesp en medio 2022 wordt de nieuwe afrit vanaf de snelweg A1 opgeleverd, waardoor het complex nog sneller en efficiënter bereikbaar wordt. 

Berlage Vastgoed is bij deze transactie commercieel geadviseerd door 1530 Real Estate en juridisch geadviseerd door Eversheds Sutherland. 

Berlage Vastgoed

Berlage Vastgoed acquireert, beheert en investeert in vastgoed met het doel om deze gebouwen duurzaam (door) te ontwikkelen. Daarbij kijken we naar de wensen van de investeerders, de footprint van het verbouwen en de mogelijkheden die het qua verhuur biedt. Daarbij in het oog houdend wat voor gemeentes, huurders en investeerders de verschillende belangen zijn.  Berlage Vastgoed is actief in de regio’s Groot Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

1530 ARC Real Estate Partners Tristan Capital Partners

Leeuwenveldseweg 12-18 in Weesp

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: