BEOS Swiss Life koopt Fugro TechCenter in Nootdorp

26

September

1530 Real estate adviseert BEOS Swiss Life bij de koop van een multifunctioneel gebouw in Nootdorp. BEOS Swiss Life heeft het Fugro TechCenter via een langjarig Sale en Leaseback transactie gekocht van Fugro Vastgoed B.V.

Het betreft een multifunctioneel gebouw bestaande uit een kantoor en warehouse met diverse R&D functies. Het totale oppervlak is 10.773 m² en het gebouw beschikt over 180 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object is ontwikkeld in 2014 op een kavel grond van in totaal 16.445 m².

Fugro TechCenter is gelegen op bedrijvenpark Heron aan de Prismastraat in Nootdorp. Deze locatie biedt een uitstekende bereikbaarheid door de begrenzing aan de A12 en de aanwezigheid van een eigen RandstadRail station. Hiermee is het terrein perfect bereikbaar vanuit Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Fugro Vastgoed B.V. is tijdens deze transactie juridisch begeleid door CMS en commercieel door JLL. BEOS Swiss Life is tijdens deze transactie juridisch begeleid door NewGround Law en commercieel door 1530 Real Estate.

Portfolio VDG

Over Fugro
Fugro, opgericht in 1962, is ’s werelds grootste specialist in Geo-data en verzamelt en analyseert uitgebreide informatie over de aarde en de structuren die erop zijn gebouwd. Met ongeveer 9.000 getalenteerde medewerkers in 59 landen bedient Fugro opdrachtgevers over de hele wereld, voornamelijk in de energie- en infrastructuursector, zowel op zee als op het land. Fugro is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Over BEOS Swiss Life
BEOS AG, opgericht in 1997, is de toonaangevende vermogensbeheerder en ontwikkelaar van licht industrieel vastgoed in Duitsland. Vanuit het hoofdkantoor in Berlijn en regionale kantoren in Hamburg, Frankfurt, Keulen, München en Stuttgart beheert de onderneming momenteel een portefeuille van 157 commerciële objecten. De portefeuille omvat ongeveer 1.720 huurders, een huuroppervlakte van ongeveer 4,5 miljoen vierkante meter en een totale beleggingsvolume van meer dan 6,0 miljard euro bruto fonds volume in Duitsland, Nederland en Oostenrijk (per 31 december 2021).

BEOS AG opereert sinds 2018 onder de paraplu van Swiss Life Asset Managers. Swiss Life Asset Managers heeft meer dan 160 jaar ervaring in risicobeheer en vermogensbeheer. Het doel van de onderneming is het behalen van stabiele beleggingsrendementen op lange termijn, waardoor de basis wordt gelegd voor haar klanten om met zelfbeschikking en vertrouwen solide langetermijnplannen te maken. Met vestigingen in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk en meer dan 2.100 medewerkers is Swiss Life Asset Managers een van de toonaangevende institutionele vastgoedvermogensbeheerders in Europa.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: