1530 Real Estate nam deel aan Benefiet Vastgoed Golftoernooi

10

NOVEMBER 2017

Op vrijdag 20 oktober jl. heeft 1530 Real Estate deelgenomen aan de derde editie van het Benefiet Vastgoed Golftoernooi, georganiseerd door de IVY Group en Landmark Vastgoedmanagement.

Doel van dit golftoernooi is het inzamelen van geld voor Sportclub Only Friends, een fantastische sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Only Friends wil, op een toonaangevende manier, kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving.

1530 Real Estate bij Benefiet Vastgoed Golftoernooi

De bedoeling is dat de kwaliteit van leven van kinderen met een beperking aanmerkelijk wordt verhoogd. Only Friends is een initiatief van- en opgericht door Dennis Gebbink, zelf vader van een zoon met een motorische handicap. De zoektocht naar een geschikte sportaccommodatie voor zijn zoon heeft geresulteerd in de oprichting van Sportclub Only Friends en de realisatie van het unieke en hypermoderne Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord. 1530 Real Estate heeft met veel plezier deelgenomen aan deze sportieve dag en speciale dank aan Dennis Gebbink voor zijn inspirerende levensverhaal.

Let's meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Minervaplein 25
1077 TJ Amsterdam

+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: