1530 Real Estate begeleid Delin Property bij verhuur DC in de Rotterdamse Waalhaven in samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting

4

JANUARI 2021

1530 Real Estate heeft, in samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting, Delin Property begeleid bij de verhuur van een DC in de Rotterdamse Waalhaven aan Seko logistics. SEKO Logistics heeft onlangs een tweede huurovereenkomst gesloten voor de resterende metrages van het DC in de Rotterdamse Waalhaven. Het betreft de huur van circa 5.470 m² logistieke bedrijfsruimte in combinatie met circa 972 m² kantoorruimte/mezzanine alsmede 21 parkeerplaatsen gelegen aan de Geyssendorfferweg 27 te Rotterdam.

Arrow Capital Partners

DCAM Waalhaven ligt aan de Geyssendorfferweg op het kruispunt met het Parmentierplein.

SEKO Logistics biedt complete Supply Chain oplossingen aan en is gespecialiseerd in multi-channel fulfilment en internationaal transport door de lucht, over zee en over de weg.
Met behulp van innovatieve en flexibele IT oplossingen helpen zij klanten met het verbeteren van hun supply chain.
Het warehouse dat door Delin is ontwikkeld voldoet aan alle moderne logistieke eisen en maakt onderdeel uit van de revitalisering die momenteel plaats vindt in de Rotterdamse Waalhaven. Na de verhuur aan SEKO Logistics is het DC in de Waalhaven volledig verhuurd.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: