1530 Real Estate begeleidt Bridges Real Estate bij verkoop distributiecentrum Houten

11

Juni

1530 Real Estate heeft, in samenwerking met JJL, Bridges Real Estate begeleid bij de verkoop van haar distributiecentrum aan de Hoofdveste 10 in Houten aan een woonwinkel. 

Het distributiecentrum

Het gebouw bevindt zich op bedrijventerrein ‘Het Rondeel’ in Houten, in het hart van Nederland. Met haar ligging net naast de A27 is de locatie perfect bereikbaar. Het distributiecentrum bestaat uit ca. 5.950 m² bedrijfs-/magazijnruimte en ca. 2.050 m² kantoorruimte, verdeeld over drie verdiepingen. Met 10 laaddocks, 2 overheaddeuren, 110 parkeerplaatsen en ca. 2.000 m² buitenterrein beschikt het gebouw over alle faciliteiten die de koper nodig heeft om verder te groeien.

Toegevoegde waarde

Bridges Real Estate is een actieve vastgoedeigenaar, die haar portefeuille continu optimaliseert. Ook aan deze locatie is waarde toegevoegd; na aankoop is het gebouw gemoderniseerd. De tussenvloeren uit de magazijnruimte zijn verwijderd, het sanitair is gerenoveerd en de technische installaties zijn vervangen. Dit heeft geleid tot een verbeterde energieprestatie van het gebouw.

bridges real estate hoofdveste 10 houten

Hoofdveste 10 in Houten

De koper

Koper heeft de missie om woontrends toegankelijk te maken voor iedereen. Naast een online shop heeft hij ook een fysieke meubelzaak, waar klanten het assortiment kunnen bekijken. Hoofdveste 10 wordt het nieuwe hoofdkantoor: de perfecte locatie voor efficiënte bedrijfsvoering en logistiek. Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V. adviseerde koper bij de aankoop. Bridges Real Estate werd bijgestaan door JLL en 1530 Real Estate.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: