1530 Real Estate adviseert Intralox bij de aankoop van een kavel van ca. 4 ha op Schiphol Trade Park

22

September

1530 Real Estate heeft, in samenwerking met 3Stone Real Estate, Intralox L.L.C. Europe geadviseerd bij de aankoop van een kavel van ca. 4 ha op Schiphol Trade Park.

Intralox, L.L.C. Europe heeft een kavel van ca. 4 ha grond gekocht van SADC op Schiphol Trade Park. Intralox zal hier zowel haar kantoor, productie als logistieke activiteiten vestigen. 

Schiphol Trade Park sluit perfect aan op de wensen van Intralox. Het park heeft een centrale ligging in de regio, is goed bereikbaar met openbaar vervoer, heeft een perfecte ontsluiting richting de A4, Schiphol en heeft een hoge duurzaamheidsambitie. Daarnaast heeft Intralox, net als eerder ook in Doetinchem, door een sterk groeiende business en het verder verbeteren van haar bedrijfsproces gekozen voor een nieuwe locatie met een gebouw dat voor hen op maat wordt gemaakt. 

1530 Real Estate en 3Stone Real Estate hebben Intralox tijdens het gehele acquisitie proces commercieel geadviseerd, DENC trad op als technisch adviseur en CMS heeft Intralox juridisch bijgestaan.

Over Intralox

Intralox is al meer dan 50 jaar voorloper op het aanbieden van uitgebreide transportoplossingen en biedt directe service aan een breed scala van industrieën in meer dan 100 landen. De verhuizing van Amsterdam naar Schiphol biedt de sterk groeiende business de kans om verder uit te breiden en haar bedrijfsproces verder te verbeteren.

voltaweg echt arrow capital

Intralox gebouw

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: