1530 Real Estate adviseert Cromwell bij logistieke acquisitie in Tilburg

10
Januari

1530 Real Estate heeft Cromwell Property Group geadviseerd bij een logistieke acquisitie in Tilburg.

Vastgoedinvesteerder en manager Cromwell Property Group (Cromwell) heeft de acquisitie afgerond van een logistiek object op het bedrijventerrein Katsbogten in Tilburg namens Cromwell European REIT (CEREIT).

Het gebouw bestaat uit ca. 8.600 m² magazijn met ondersteunende kantoorruimte en is gelegen op ca. 14.000 m² eigen grond. De bouw heeft plaatsgevonden in twee fasen in 2012 en 2019 en is recentelijk verder gemoderniseerd met de plaatsing van ongeveer 1.700 zonnepanelen op het dak. Daarnaast heeft het gebouw energielabel A++++.

Het gebouw is langdurig verhuurd aan een gerenommeerde schoenen- en mode fabrikant.

Bedrijventerrein Katsbogten

Bedrijventerrein Katsbogten ligt in de logistieke regio Tilburg-Waalwijk. Katsbogten is strategisch gelegen op een zichtlocatie aan de afrit van de snelweg A58, de zuidelijke logistieke corridor, tussen mainports Rotterdam en Eindhoven.

Cromwell Property Group Nederland werd commercieel geadviseerd door 1530 Real Estate, juridisch door Loyens & Loeff, financieel door PwC Nederland en technisch door SGS. Verkoper werd commercieel begeleid door Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij en juridisch door Boels Zanders Advocaten.

1530 ARC Real Estate Partners Tristan Capital Partners
Logistiek object op bedrijventerrein Katsbogten

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: