1530 Real Estate adviseert Arrow Capital Partners bij nieuwe acquisitie in Echt

14

September

1530 Real Estate heeft Arrow Capital Partners, een investeerder en operator van vastgoed in Europa en Azië-Pacific, commercieel geadviseerd bij de acquisitie van een multi-tenant logistiek gebouw aan de Voltaweg 1 in Echt, voor haar €3 miljard Strategic Industrial Real Estate (SIRE) platform in samenwerking met Cerberus.

Het betreft een logistiek gebouw van 22.500 m² en is strategisch gelegen op Businesspark Midden Limburg aan de A2, A73 en N276. Het object is gebouwd in 1981, uitgebreid in de loop der jaren en gerenoveerd in 2002. Het gebouw is volledig verhuurd en heeft als grootste gebruiker het logistieke bedrijf De Zwaluw Logistiek.

voltaweg echt arrow capital

Het multi-tenant logistiek gebouw aan de Voltaweg 1 in Echt

Martien van Deursen, Head of Benelux voor Arrow, zei:

“Deze laatste investering brengt het totaal van SIRE assets in Nederland op 47 en continueert onze investeringen in light industrial en logistieke gebouwen welke profiteren van het tekort aan geschikte bedrijfsruimte en de groeiende vraag vanuit gebruikers.”

“We versnellen onze allocatie van kapitaal voor de Benelux in zijn geheel, waarbij een sterke investeringspijplijn reeds gezekerd is. Alleen al in Nederland bestaat onze portefeuille en ontwikkeling pijplijn uit meer dan €300m. In de komende 3 jaar zijn we van plan om €300m te investeren in de Benelux inclusief grondposities, assets met inkomen, leegstand of renovatie potentieel alsmede ontwikkelingen.”

Verkoper werd in dit traject commercieel geadviseerd door JLL. Koper werd juridisch geadviseerd door Dentons, op technisch gebied door Savills en commercieel door 1530 Real Estate.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: