1530 Real Estate adviseert ARC Real Estate Partners bij aankoop van een bedrijfspand in Dronten, voor een van haar investeerders

29

November

1530 Real Estate heeft ARC Real Estate Partners geadviseerd bij de aankoop van een bedrijfspand gelegen aan De Reest 7 – 11 in Dronten.

Het pand is verhuurd aan C.M. Packaging B.V. De producent van blikverpakkingen en kunststofproducten voor industriële, food en promotionele markten huurt het gehele pand van ruim 11.390 m² bedrijfs- en kantoorruimte. Het pand is gelegen op een perceel van 18.145 m².

Business-zone Delta

Bedrijventerrein Business-zone Delta in Dronten is een terrein van circa 98 hectare groot. Het terrein ligt ten noorden van de Hanzelijn tussen Zwolle en Lelystad. Het park ligt naast bedrijvenpark “Poort van Dronten” en is bereikbaar via de vernieuwde N307 (de oost-westverbinding van Alkmaar tot Zwolle).

1530 ARC Real Estate Partners Tristan Capital Partners

Het bedrijfspand gelegen aan De Reest 7 – 11 in Dronten

ARC Real Estate Partners

ARC Real Estate is een vastgoedbeleggingsbeheerder opgericht in 2016. ARC Real Estate biedt vermogensbeheer en adviesdiensten aan internationale beleggers en treden op als lokale operator in Nederland voor deze investeerders.

De particuliere verkoper werd geadviseerd door ActiVast Bedrijfshuisvesting. ARC Real Estate is tijdens de aankoop commercieel geadviseerd door 1530 Real Estate en op technische gebied geadviseerd door SGS Search.

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: