1530 adviseert Gerimedica bij huur kantoorruimte in gebouw Westbeat

14

DECEMBER 2020

1530 Real Estate heeft Gerimedica geadviseerd bij de huur van ca 1.000 m² kantoorruimte in de spectaculaire nieuwbouwontwikkeling gelegen aan de Rijnlandlaan in Amsterdam West. Het gebouw is eigendom van Stichting Achmea Dutch Residential fund en is ontwikkeld door Lingotto. Westbeat is een multifunctionele hub in Nieuw-West.

gerimedica

Het Westbeat gebouw aan de Rijnlandlaan in Amsterdam West

GeriMedica

GeriMedica bouwt software ter ondersteuning van professionals in de thuiszorg, verpleeghuiszorg en zorg voor verstandelijk gehandicapten (EPD en administratief). Alle software wordt ‘in-house’ ontwikkeld in NL en een professional supportteam ondersteunt bij implementatie en gebruik van de software. Daarnaast verzorgt GeriMedica workshops en trainingen gerelateerd aan dossiervoering en praktijkorganisatie. Tenslotte is GeriMedica actief betrokken bij diverse wetenschappelijke instituten die onderzoek doen in de ouderenzorg en zorg voor verstandelijk gehandicapten.

gerimedica westbeat

Impressie van het Westbeat gebouw aan de Rijnlandlaan in Amsterdam West

Let’s meet up!

In geval van vragen zijn wij u graag van dienst. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres:
Rubensstraat 71
1077 MK, AMSTERDAM
+31 (0)20 308 1530
info@1530.nl

Follow us: